Олександр Зінченко: гріх скаржитися на щось, дуже добрий жереб

Олександр Зінченко: гріх скаржитися на щось, дуже добрий жереб

Укрінформ
Футболіст радий зіграти на фартовому стадіоні.

Півзахисник «Ман Сіті» Олександр Зінченко поділився для vZbirna враженнями від жеребкування стикових матчів відбору на ЧС-2022, повідомляє Укрінформ.

«Гріх скаржитися на щось, дуже добрий жереб. Перша гра для нас буде як фінал. У збірній Шотландії більшість гравців представляють Прем'єр-лігу, команда дуже добре готова фізично протягом усього сезону. Буде дуже тяжкий виїзд для нас. Найголовніше, щоб до березня всі збірники підійшли в оптимальному складі, здорові. Я думаю, що ми матимемо достатньо часу, щоб підготуватися. Тим більше ми гратимемо на фартовому для нас стадіоні, на тому, де ми обіграли збірну Швеції. Все у наших руках», - сказав Олександр Зінченко.

«У нас у збірній грають виконавці, які щосезону грають у Лізі чемпіонів, на євроарені. Зовсім недавно ми зіграли на чемпіонаті Європи, молоді хлопці набули дуже гарного досвіду, який, сподіваюся, нам допоможе», – додав футболіст збірної Украни та «Манчестер Сіті».

Читайте також: П'ятов: ми отримали рівного собі суперника і тепер зобов'язані проходити

Як повідомляв Укрінформ, у півфіналі плей-офф відбору на ЧС збірна України зіграє проти Шотландії. У разі перемоги у фіналі «синьо-жовті» зустрінуться з переможцем протистояння Уельсу – Австрія.

Матч Шотландія – Україна відбудеться 24 березня 2022 року.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-