«Манчестер Юнайтед» домовився про шестимісячний контракт із Рангніком

«Манчестер Юнайтед» домовився про шестимісячний контракт із Рангніком

Укрінформ
Для завершення угоди німцеві залишилося домовитись із «Локомотивом».

«Манчестер Юнайтед» домовився про шестимісячний контракт з німецьким фахівцем Ральфом Рангніком, повідомляє The Athletic, передає Укрінформ.

Німець буде в. о. головного тренера «червоних дияволів» до кінця сезону, після чого обійме посаду клубного консультанта.

Для успішного завершення угоди потрібно отримати згоду «Локомотива» на розірвання контракту з Рангніком, де він є керівником зі спорту та розвитку.

У найближчому матчі проти «Челсі», який відбудеться 28 листопада, керуватиме манкуніанською командою Майкл Каррік, оскільки, навіть у разі оперативного завершення переговорів із «Локомотивом», Рангнік не встигне отримати дозвіл на роботу у Великій Британії.

Німецький фахівець насамперед відомий по роботі з РБ «Лейпциг», «Хоффенхаймом», «Штуттгартом» та іншими німецькими клубами. Рангнік ніколи не тренував поза рідною країною.

Читайте також: Левандовські, Мессі, Роналду, Холанд, Мбаппе, Неймар – кандидати на приз гравцю року від ФІФА

Як повідомляв Укрінформ, «Манчестер Юнайтед» звільнив Оле-Гуннара Сульшера, який очолював команду з 2018 року. «Червоні дияволи» займають восьму позицію в англійській Прем'єр-лізі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-