У грі з «Інтером» хочемо здобути очки – Де Дзербі

У грі з «Інтером» хочемо здобути очки – Де Дзербі

Укрінформ
«Шахтар» наразі посідає останнє місце в групі.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі сподівається взяти очки в  матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти «Інтера», передає Укрінформ.

«Це буде важка гра з багатьох причин. Насамперед перед нами сильна команда з відмінними гравцями, які грають разом багато років. Стадіон буде залучений до дійства, як у неділю проти «Наполі», але ми хочемо здобути очки, щоб залишався шанс фінішувати третіми.

Ми не виграли жодної гри в Лізі чемпіонів, тому що не заслужили цього. Ми добре зіграли з «Інтером» та «Реалом». Завтра ми залишимося без деяких ключових гравців і характеристика команди залежатиме від гравців на полі.

Читайте також: Сімоне Індзагі: найважливіший матч сезону буде з «Шахтарем» у ЛЧ

Вилучення в УПЛ? Я провів п'ять сезонів у Серії А і жодного разу не отримав червоної картки. Це сталося в неділю, але в мене була причина роздратування. Це був одиничний випадок. Я живу іграми з ентузіазмом, не думаю, що це недолік. Футбол – це пристрасть. Ви не можете забрати це у мене», – сказав Де Дзербі.

Як повідомляв Укрінформ, матч групового етапу ЛЧ «Інтер» - «Шахтар» зіграють 24 листопада, початок - о 19:45. Після 4-х турів «гірники» набрали одне очко і посідають у групі останнє місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-