В Києві проведуть фінали чемпіонатів України з CS:GO і Dota 2

В Києві проведуть фінали чемпіонатів України з CS:GO і Dota 2

Укрінформ
Призовий фонд турніру - 1 мільйон гривень.

20-го листопада в Києві пройдуть фінальні матчі чемпіонату України з CS:GO і Dota 2 під егідою федерації кіберспорту України за підтримки компанії Parimatch Ukraine, повідомляє Укрінформ. У фіналі з CS:GO зійдуться «SESTRI» й «Akuma», з Dota 2 - «PayForWin» і «BuFIS».

«Чим більше турнірів, тим більше наші гравці практикуються, виграють змагання і потрапляють під радар професійних клубів.. Ви вибудовуємо зараз систему постійних турнірів з чітким графіком, щоб всі підлаштовувалися, планували свій час. Коронавірус, звісно, вплинув на формат проведення турніру. Минулого року ми їздили з фурою Україною і організовували матчі на місцях. На щастя, вдалося привезти фіналістів на офлайн-турнір. Призовий фонд чемпіонату складає один мільйон гривень», - зазначив виконавчий директор федерації кіберспорту України Антон Маркелов.

Фінал прийматиме спеціалізована арена «WePlay Arena» у Києві на ВДНГ. Початок матчів - о 12:00 за київським часом.

«Визнання кіберспорту стало причиною вливання нормальних коштів в нашу індустрію, дало можливість напівпро гравців пробиватися все вище і вище. З’явилися багато турнірів, де ми можемо проявити себе. Стосовно обмежень через коронавірус можу сказати, що ми вже ло всього звикли», розповів гравець «SESTRI» Сергій «muR» Гресь.

«Завтра хочу просто насолодитися грою. Настрій позитивний. Вважаю, що наша команда має високий шанс перемогти, бо у мене сильні партнери по команді. Такі турніри допомагають молоді заявити про себе» сказав гравець «BuFIS» Олег «Kaori» Медведок.

Читайте також: Артур Єрмолаєв, віцепрезидент Федерації кіберспорту України

Як повідомляв Укрінформ, українська кіберспортивна організація Natus Vincere(NAVI) виграли престижний турнір Major з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive. Найкращим гравцем турніру став український гравець NAVI Олександр «S1mple»Костильов.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-