Красюк – про поєдинок Усика та Ф'юрі: Олександр – не та людина, яка гнатиметься за великим гонораром

Красюк – про поєдинок Усика та Ф'юрі: Олександр – не та людина, яка гнатиметься за великим гонораром

Укрінформ
За контрактом Усік має провести матч-реванш із Ентоні Джошуа.

Промоутер чемпіона WBA, IBF, WBO та IBO у надважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) Олександр Красюк поділився для Boxing UK думками про можливий поєдинок свого клієнта з володарем поясу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (31-0-1, 22 КО), повідомляє Укрінформ.

«Йде багато розмов про поєдинок Ф'юрі – Усик. Ми кілька разів чули про те, що люди намагалися вийти на Джошуа та Усіка з цією пропозицією.

Зараз ми перебуваємо в ситуації, в якій маємо влаштувати реванш із Джошуа, бо він зафіксований у нас на папері. Ми дали своє слово і скріпили його підписом. Я не думаю, що у когось будуть причини змінити своє рішення, порушивши обіцянку. На цьому етапі ми зосереджені на реванші.

Вусік хотів би провести бій з Ф'юрі, але зараз я говорю про нашу спільну позицію. Усик – не та людина, яка гнатиметься за найбільшим гонораром, порушивши свої зобов'язання за контрактом. Це не дуже розумно.

Вусік дуже впевнений у собі, тому він хоче побитися з Джошуа і показати, що він здатний на перемогу. Потім він перейде до Тайсона Ф'юрі.

Це великий виклик для Усика – провести три бої поспіль з топовими суперважкоатлетами, але він тут заради цього. Він хоче кинути виклик собі, побачити, наскільки він добрий. Коли йдеш на війну, ніколи не знаєш, переможеш ти чи програєш. Тобі треба виконувати свою роботу. Це філософія боксу та життя», – сказав Красюк.

Читайте також: Арум: Ф'юрі хотів би провести бій з Усиком, а не з Уайтом

Як повідомляв Укрінформ, в останньому поєдинку Усик переміг Ентоні Джошуа одноголосним рішенням суддів. Ф'юрі нокаутував Деонтея Уайлдера в 11-му раунді.

Фото: instagram.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-