Олександр Гвоздик: Далакяну потрібна ефектна перемога

Олександр Гвоздик: Далакяну потрібна ефектна перемога

Відео
Укрінформ
Екс-чемпіон світу оцінив шанси Артема Далакяна у бою проти Луїса Консепсьйона.

В суботу в Києві в виставковому центрі ACCO International чемпіон світу WBA у флайвейті (до 50,8 кг) Артем Далакян проведе вже п'ятий захист свого чемпіонського титулу проти офіційного претендента панамця Луїса Консепсьйона, передає Укрінформ.

«У Артема буде непростий поєдинок. На чемпіонському рівні, прохідних боїв не буває в принципі. А тут ще досвідчений суперник, який мріє поміняти тимчасовий титул на повноцінний. Причому розуміючи, що подібного шансу у нього вже може і не бути. Не забуваймо, що Консепсьйон провів на професіональному рингу майже вдвічі більше поєдинків, ніж Далакян.

Читайте також: Чемпіонський бій українця Далакяна пройде з глядачами

Для Консепсьйона цей бій дуже важливий. Але не менш значущий він і для Далакяна. Артему вже 34 роки і, якщо він хоче об'єднати кілька титулів у дивізіоні, слід поквапитися. Луїс – відмінний суперник, щоб ще раз заявити про себе, провести обов'язковий захист, убезпечити у разі перемоги пояс та думати про об'єднавчі бою.

Панамець – непогано навчений, характерний боксер, що добре б'є. З такими опонентами потрібно бути уважним з першої до останньої секунди кожного раунду. Звичайно, його заяви про бажання забрати пояс з України – частина шоу перед боєм, але недооцінювати Консепсьйона явно не варто. В ідеалі Артему потрібно не просто перемогти, а зробити це дуже ефектно», - розповів Олександр Гвоздик.

Луїс Мігель Консепсьйон дебютував на професіональному рингу 21 березня 2006 року і за цей час провів 48 боїв. Переміг в 39 поєдинках, в 28 достроково. 7 лютого 2020 року в бою за звання тимчасового чемпіона світу WBA у флайвейті Луїс переміг технічним нокаутом Робера Барреру.

Читайте також: Заберу чемпіонський титул з України – суперник Далакяна

Артем Далакян на професіональному рингу провів 20 боїв, і жодного разу суддя не підняв руку його супернику - в активі українця 20 перемог, 14 з яких нокаутом. Титул чемпіона світу WBA Далакян виграв 24 лютого 2018 року, коли в американському Інглвуді переміг місцевого боксера Браяна Вілорію. Після цього Артем провів в Києві чотири успішних захисти чемпіонського титула. 

Промоутерська компанія Артема Далакяна Union Boxing Promotion підготувала креативний ролик до бою.

В продажі з’явилися квитки на бій, ціна стартує від 1000 грн (8-й ряд) до 3000 гривен (1 ряд). Під час боксерського шоу будуть дотримані всі заходи безпеки та рекомендації в контексті  епідеміологічної ситуації в Києві. На арену можуть потрапити тільки вакциновані глядачі або ті, які мають  негативний результат тестування на COVID-19. Шоу починається в 19:00 з рейтингових поєдинків боксерів TBG (Top Boxing Generation).

Фото: Володимир Дубик

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-