Порівняно з грою у Києві у складі Боснії і Герцеговини буде кілька змін

Порівняно з грою у Києві у складі Боснії і Герцеговини буде кілька змін

Укрінформ
Сьогодні в Зениці на стадіоні «Біліно Поле» збірна України з футболу проведе заключний поєдинок групового раунду відбору чемпіонату світу-2022 проти господарів з команди Боснії і Герцеговини.

Як повдіомляє пресслужба УАФ, наставник боснійської команди Івайло Петев викликав для підготовки до матчу 25-х виконавців, передає Укрінформ.

Склад збірної Боснії і Герцеговини:

воротарі - Ібрагім Шехич («Коньяспор», Туреччина), Нікола Васіль («Санкт-Паулі», Німеччина), Кенан Пірич («Атромітос», Греція);

захисники - Бранімір Ципетич («Локомотива», Хорватія), Матео Сушич («ЧФР Клуж», Румунія), Юсуф Газибегович («Штурм», Австрія), Ельдар Чівич, Аднан Ковачевич (обидва - «Ференцварош», Угорщина), Анел Ахмедходжич («Мальме», Швеція), Денніс Хаджикадунич («Ростов», Росія), Сініша Саничанин («Партизан», Сербія),Александар Йовічич («Гориця», Хорватія), Айдін Нукич («Тузла»);

півзахисники - Амір Хаджиахметович («Коньяспор», Туреччина), Раде Крунич («Мілан», Італія), Міралем П'янич («Бешикташ», Туреччина), Амер Гояк («Динамо», Загреб, Хорватія), Гойко Цімірот («Стандард», Бельгія), Мирослав Стеванович («Серветт», Швейцарія), Аді Налич («Мальме», Швеція), Ельмедін Жилікич («Олімпія», Словенія);

нападники - Лука Менало («Динамо», Загреб, Хорватія), Ермедін Демірович («Фрайбург», Німеччина), Смаїл Превляк («Ейпен», Бельгія), Кенан Кодро («Атлетик», Іспанія).

Порівняно з першим поєдинком між збірними України й Боснії і Герцеговини, що відбувся 12 жовтня у Львові, у складі «драконів» немає трьох гравців, причому один із них — ключовий. 

Ідеться про капітана команди - форварда міланського «Інтера» Едіна Джеко, який два тижні тому зазнав травми у поєдинку чемпіонату Італії. Крім того, будуть відсутні захисник лондонського «Арсенала» Сеад Колашинац, який на останньому тренуванні з'явився на трибуні з гіпсовою повязкою на нозі, та півзахисник хорватської «Гориці» Елвіс Шарич, якого Петев не викликав на збір. 

Натомість наставник боснійців у матчі з нашою командою зможе задіяти півзахисників «Мілана» та «Бешикташа» - Раде Крунича та Міралема П'янича відповідно, які були відсутні у київському матчі через травми. Крім того, у резерві Петева тепер є ще й форвард «Атлетика» з Більбао Кенан Кодро. 

Читайте також: Футбольний матч Кубка України України ЛНЗ - «Дніпро-1» пройде 1 грудня

Поєдинок між збірними Боснії і Герцеговини та України розпочнеться сьогодні о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-