Прогноз на матч Боснія і Герцеговина – Україна. Вирішальний двобій

Прогноз на матч Боснія і Герцеговина – Україна. Вирішальний двобій

Укрінформ
Нам потрібна перемога і поразка Фінляндії.

16 листопада збірна України проведе заключний матч групового етапу у відборі на чемпіонат світу. Наша команда на виїзді зіграє проти Боснії і Герцеговини (початок о 21:45). Від результату цієї зустрічі буде залежати, чи пройдемо ми у плей-офф, де продовжиться боротьба за путівку до Катару.

Сама Боснія і Герцеговина вже втратила шанси вийти з групи. У суботу вона вдома поступилася Фінляндії (1:3) і тепер відстає від другого місця на чотири очки. Другими зараз йдуть саме фіни, вони випереджають нас на два очки і свій заключний матч проведуть вдома проти Франції. Ця гра розпочнеться також 16 листопада о 21:45.

На сьогодні PARIMATCH дає нашій збірній 52% на перемогу, у суперника – 22% та ще 26% на те, що команди зіграють внічию. Але залежно від передматчевих розкладів, відсотки можуть змінюватися.

Читайте також: УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

З одного боку, у боснійців вже немає турнірної мотивації, але з іншого – у них цілком може бути бажання грюкнути дверима наостанок. Тим паче, що вони знову гратимуть перед своїми вболівальниками, перед якими нещодавно програли фінам. До речі, будуть на стадіоні і українські фанати. Щоправда, їх кількість обмежена – 200 глядачів. Також не слід забувати, що всі свої завдання Франція вирішила, тож у Фінляндії цілком може вийти резервний склад діючих чемпіонів світу.

Але у будь-якому разі – нам потрібно перемагати. Навіть якщо фіни виграють, навряд чи футболісти збірної України захочуть, щоб їм потім дорікали, що вони не боролися до останнього. Тож, гра буде напруженою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-