Буде дуже складна гра, молодь суперника захоче показати себе – Петраков

Буде дуже складна гра, молодь суперника захоче показати себе – Петраков

Укрінформ
За словами головного тренера збірної, у нього немає кадрових проблем.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков розповів про очікування від заключного матчу у відборі на ЧС-2022 проти команди Боснії та Герцеговини, передає Укрінформ.

«Так, нам потрібна перемога над Боснією і ми гратимемо на неї. Усі хлопці здорові, всі тести негативні. Готуємось до гри.

Змішаний склад Боснії завтра? Не знаю, чи буде нам легше. Нам буде важче грати, адже ці молоді хлопці захочуть показати себе, щоб хтось їх побачив і кудись запросив. Буде дуже складна гра.

Читайте також: УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

Стежити за грою Фінляндії з Францією не буду і нічого про результат говорити хлопцям не буду. Слабка реалізація? Це потрібно підтягувати у клубах, у збірній тренування інші.

Чому більше не критикую гравців? Досвід – велика справа. Цей досвід набувають гравці, і я теж його отримую.

Сьогодні день народження Циганкова. Зараз перед тренуванням подаруємо йому футболку, привітаємо й усе. Завтра він на полі повинен собі та всій Україні зробити подарунок», - сказав Петраков.

Читайте також: Капітан боснійців може не зіграти проти України у відборі на ЧС-2022

Нагадаємо, що матч проти України пропустять лідери боснійців – Едін Джеко і Сеад Колашинац.

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада в місті Зениця наша збірна зіграє вирішальний поєдинок відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини. Початок – о 21:45.

Україна точно вийде у плей-офф відбору на ЧС-2022, якщо переможе Боснію і Герцеговину, а Фінляндія програє Франції чи зіграє з чемпіонами світу у безгольову нічию (0:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-