Матч Боснія і Герцеговина – Україна відвідає 200 наших уболівальників

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відвідає 200 наших уболівальників

Укрінформ
Завтра на сайті УАФ буде інформація про те, як підтримати нашу збірну.

Президент УАФ Андрій Павелко повідомив телеканалу «Футбол», що 200 українських уболівальників матимуть змогу відвідати матч відбору ЧС-2022 Боснія і Герцеговина – Україна, передає Укрінформ.

«Уболівальники будуть. Ми відстояли, щоб було представництво України на цьому матчі. Сьогодні ми закінчили переговори, а завтра вранці на сайті УАФ буде інформація про те, як підтримати нашу збірну. Це невелика кількість, але там і стадіон невеликий. Нам буде виділено нашу квоту відповідно до стандартів УЄФА. Щасливчики, які потраплять на цей матч, з перших секунд підтримуватимуть нашу збірну на стадіоні.

Стадіон маленький, тож гостьовий сектор зможуть відвідати 200 наших уболівальників. Плюс наша невелика делегація, яка представлятиме УАФ. Кожен наш голос буде чути в ефірі», – сказав Павелко.

Читайте також: УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

Матч Боснія і Герцеговина – Україна відбудеться 16 листопада на стадіоні «Біліно Поле» в місті Зениця, який розрахований на 15 тисяч глядачів.

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада в місті Зениця наша збірна зіграє вирішальний поєдинок відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини.

Україна точно вийде у плей-офф відбору на ЧС-2022, якщо переможе Боснію і Герцеговину, а Фінляндія програє Франції чи зіграє з чемпіонами світу у безгольову нічию (0:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-