ЧС-2022: Україну влаштує лише перемога над Боснією і Герцеговиною

ЧС-2022: Україну влаштує лише перемога над Боснією і Герцеговиною

Укрінформ
Усі варіанти для збірної України посісти друге місце у відбірковій групі.

Збірна України опустилася на третє місце у групі D у рамках відбору на чемпіонат світу-2022. Щоб зберегти шанси на вихід до ЧС-2022 нашій збірній потрібно перемагати в останньому турі Боснію і Герцеговину і чекати на сприятливий результат в матчі Фінляндія – Франція, передає Укрінформ.

Переможцем групи стала Франція, яка розгромила Казахстан (8:0). В активі української команди дев'ять очок після семи матчів. Фінляндія випереджає «синьо-жовтих» на два очки за тур до закінчення відбору.

Україна точно вийде у плей-офф відбору на ЧС-2022, якщо переможе Боснію і Герцеговину, а Фінляндія програє Франції чи зіграє з чемпіонами світу у безгольову нічию (0:0). У разі поразки чи нічиєї з боснійцями команда Олександра Петракова втратить шанси на друге місце у групі.

Читайте також: УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

У разі результативної нічиї у матчі Фінляндія - Франція Україна зможе обійти фінів, якщо переможе Боснію і Герцеговину з різницею у два м'ячі або більше; або переможе боснійців і заб'є супернику на м'яч більше, ніж фіни французам.

Наприклад, за рахунку 1:1 у поєдинку Фінляндія – Франція, Україні достатньо обіграти Боснію та Герцеговину – 2:1. За рахунку 2:2 - команді Петракова потрібно перемогти 3:2.

Як повідомляв Укрінформ, 14 листопада збірна України вилітає до Боснії і Герцеговини. А 16 листопада в місті Зениця наша збірна зіграє вирішальний поєдинок відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-