Сподіваюся, у Боснії залетить скільки нам потрібно – Матвієнко

Сподіваюся, у Боснії залетить скільки нам потрібно – Матвієнко

Укрінформ
Один з лідерів збірної впевнений, що команда виправить ситуацію з реалізацією.

Захисник збірної України Микола Матвієнко прокоментував нічийний результат у товариському матчі з Болгарією (1:1), передає Укрінформ.

«Ми грали за новою тактикою, точніше – старою, забутою, певне непорозуміння ще було. Ця гра нам допоможе розібрати помилки, і, сподіваюся, з Боснією та Герцеговиною нас прорве, бо сьогодні нам не вистачало реалізації. 

Читайте також: У збірній усі здорові, гра з Болгарією дуже важлива для нас – Петраков

У клубі ми граємо за схемою із двома центрбеками, тому мені зручніше діяти саме так. Хоча у три центральні теж непогано, всі хлопці допомагають один одному. Є такі матчі, коли можна і в три захисники зіграти залежно від суперника.

Ми впевнені в собі, нам не вистачало лише успіху та реалізації, сподіваюся, у Боснії прорве і залетить стільки, скільки нам потрібно», - сказав Матвієнко.

Читайте також: На матчі Україна – Болгарія очікують 11 тисяч уболівальників

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада в місті Зениця наша збірна зіграє вирішальний поєдинок відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини.

Україна посідає друге місце у відбірковій групі D, випереджаючи Фінляндію на одне очко і Боснію і Герцеговину на два очки. Однак суперники українців зіграли на матч менше.

Фото: УАФ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-