Голи притримали на Боснію – Петраков

Голи притримали на Боснію – Петраков

Укрінформ
За словами головного тренера збірної, він задоволений грою проти Болгарії.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию у товариському матчі з Болгарією (1:1), передає Укрінформ.

«Мені дуже сподобалося, як грала моя команда. Я всім задоволений, задоволений хлопцями. Це його величність футбол, тим він і чудовий. Не забиваєш ти – заб'ють тобі.

Читайте також: У збірній усі здорові, гра з Болгарією дуже важлива для нас – Петраков

Нереалізація – це проблема психології чи нефарт? Я людина досвідчена, ніколи не скажу, що нам не щастить. Цього немає, це суто технічна майстерність футболістів. От і все.

Я задоволений грою лідерів. Зінченко та Ярмоленко довго не грали, тому провели весь матч. У нас 4 дні, ми граємо з 4-го на 5-й – то все нормально.

Негативу через такий результат немає. Я дуже задоволений грою. Так, хлопці не забили. Як кажуть, голи притримали на Боснію», – сказав Петраков.

Читайте також: На матчі Україна – Болгарія очікують 11 тисяч уболівальників

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада в місті Зениця наша збірна зіграє вирішальний поєдинок відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини.

Україна посідає друге місце у відбірковій групі D, випереджаючи Фінляндію на одне очко і Боснію і Герцеговину на два очки. Однак суперники українців зіграли на матч менше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-