Розглядаємо три можливі місця проведення реваншу – промоутер Усика

Розглядаємо три можливі місця проведення реваншу – промоутер Усика

Укрінформ
Повторний бій Усик – Джошуа можуть провести весною 2022 року в Києві.

Промоутер Олександр Красюк розповів Sky Sports про можливі місця проведення реваншу між чемпіоном WBA, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком та екс-чемпіоном Ентоні Джошуа, передає Укрінформ.

«Ми плануємо зустрітися з Едді Гірном протягом кількох наступних тижнів, щоб зайнятися реваншем. Ми розглядаємо три можливі місця проведення бою: Велика Британія, Україна та Близький Схід. Сподіваюся, що до кінця 2021 року ми зможемо ухвалити остаточне рішення.

Усика не розчарувало те, що йому доведеться чекати на бій за звання абсолютного чемпіона. Ми на 100% знали про опцію реваншу. Ми дали своє слово та поставили підпис. Розчаруванню немає місця, оскільки все йде так, як ми планували.

Читайте також: Усик підтвердив, що бій-реванш із Джошуа може пройти найближчої весни

Тайсон Ф'юрі має довести свій чемпіонський статус, подолавши обов'язкового претендента. Але це вже справа Тайсона та його команди. У свою чергу, ми концентруємось на реванші, це наше завдання номер один», – сказав Красюк.

Як повідомляв Укрінформ, в кінці вересня Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і виграв чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. Команда Джошуа вже активувала опцію реваншу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-