Ягупова: можемо перемогти француженок за рахунок характеру і бажання

Ягупова: можемо перемогти француженок за рахунок характеру і бажання

Укрінформ
11-го листопада жіноча збірна України з баскетболу стартує в кваліфікації чемпіонату Європи.

Жіноча збірна України з баскетболу провела вечірнє тренування перед стартовою грою в кваліфікації до Євробаскету-2023, повідомляє Укрінформ. Підопічні Срджана Радуловича протистоятимуть збірній Франції в київському Палаці спорту в першій грі відбору на чемпіонат Європи.

«Ми можемо перемогти француженок за рахунок характеру і командної гри. За рівнем майстерності ми значно поступаємося суперницям, але кожен намагатиметься робити свою роботу. У нас не повинно бути невпевненості: варто робити те, що від нас вимагають. Атмосфера в команді хороша», - сказала лідер збірної України і гравець турецького «Фенербахче» Аліна Ягупова.

«Ми повинні грати, як команда. Завтра дівчатам необхідно викластися на всі 100 відсотків. Виділити когось із збірної Франції складно, адже у них 12 висококласних баскетболісток, які грають у Євролізі. Як на мене, француженки зараз - це найкраща команда в Європі. У нас дружний колектив, що складається з найкращих баскетболісток, які зараз є у нас», - висловився тренер жіночої збірної України з баскетболу Срджан Радулович.

Українська баскетболістка Олеся Малашенко наголосила на важливості підтримки вболівальників у матчі з іменитими суперницями.

«Настрій у нас бойовий. Олімпійські ігри показали, хто така збірна Франції. Попри це, м’яч один, десять баскетболісток на майданчику - ми в рівних умовах. Підтримка вболівальників дуже важлива для нас. Трибуни в таких матчах стають додатковим гравцем нашої команди. Ми представляємо нашу країну, тому повинні грати на максимум», - заявила форвард одеського «Інтерхіму» і збірної України.

Читайте також: Визначився склад баскетболісток України на ігри з Францією та Фінляндією

Як повідомляв Укрінформ, 11-го вересня в  київському Палаці спорту збірна України гратиме з бронзовими призерками Олімпіади в Токіо - збірною Францією. Початок зустрічі - о 19:00 за київським часом.

Жіноча збірна України з баскетболу потрапила у групу B у кваліфікації. За вихід на Євробаскет українки, окрім Франції, протистоятимуть баскетболісткам з Литви і Фінляндії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-