У збірній усі здорові, гра з Болгарією дуже важлива для нас – Петраков

У збірній усі здорові, гра з Болгарією дуже важлива для нас – Петраков

Укрінформ
За словами головного тренера збірної, гравці очікують на велику підтримку вболівальників в Одесі.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков відповів на запитання журналістів напередодні товариського матчу з Болгарією, передає Укрінформ.

«У збірній усі здорові. Ми провели тести, усі вони негативні. Качараба гратиме в масці ще три-чотири місяці. Йому так сказали лікарі.

Завтра дуже серйозна гра. Ми готуємось до Боснії і Герцеговини. Про завдання не говоритиму, завтра все побачите. Гра з Болгарією є дуже важливою для нас.

Читайте також: Малиновський та Гармаш - у складі збірної України на матчі листопада

Дуже хочемо, щоб завтра одесити прийшли та підтримали нас. У Львові була чудова підтримка, я такого ще ніколи не відчував. Тому чекаємо на вболівальників в Одесі і сподіваємося на підтримку напередодні важливої ​​гри з Боснією і Герцеговиною.

Вся команда, гравці та тренерський штаб бажають Андрію Шевченку успіхів в Італії, ми віримо у нього. Ми дуже пишаємось тим, що він очолив команду Серії А», - розповів Петраков.

11 листопада національні команди України та Болгарії зіграють товариський матч в Одесі на стадіоні «Чорноморець».

Читайте також: Матч Україна – Болгарія зіграють в Одесі 11 листопада

Вранці 12 листопада українська команда планує повернутися до Києва, де продовжить підготовку до вирішального поєдинку відбору ЧС-2022 проти Боснії і Герцеговини, що відбудеться 16 листопада у Зениці.

Як повідомляв Укрінформ, Україна посідає друге місце у відбірковій групі D, випереджаючи Фінляндію на одне очко і Боснію і Герцеговину на два очки. Однак суперники українців зіграли на матч менше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-