УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

УАФ просить УЄФА вирішити ситуацією з недопуском наших уболівальників на гру в Боснії і Герцеговині

Укрінформ
Ситуація з фактичним недопуском українських уболівальників на виїзний футбольний поєдинок відбору чемпионату світу-2022 Боснії і Герцеговини - України стала приводом для звернення УАФ до УЄФА.

Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає Укрінформ. 

«Українська асоціація футболу намагається забезпечити вітчизняним прихильникам футболу можливість відвідати виїзний матч відбору ЧС-2022 зі збірною Боснії і Герцеговини. Нині Футбольний союз БіГ відмовляється надати УАФ 5-відсоткову квоту квитків, якими мають бути забезпечені уболівальники команди гостей. Щоби вирішити цю проблему, за підписом першого віцепрезидента Української асоціації футболу Олега Протасова до УЄФА був  відправлений офіційний лист із проханням розібратися в незрозумілій позиції Футбольного союзу Боснії і Герцеговини. УАФ попросила УЄФА втрутитися в ситуацію, що склалася, для того, аби правила допуску українських уболівальників та офіційної делегації на матч європейської кваліфікації чемпіонату світу Боснія і Герцеговина - Україна були дотримані», - зазначається у повдіомленні.  

Читайте також: Комітет УАФ підтвердив правомірність вилучення Тілля у грі з «Шахтарем»

Нагадаємо, поєдинок між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 16 листопада на стадіоні «Біліно Поле» у Зениці (початок - о 21.45).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-