Київ прийме юнацький чемпіонат світу зі стрибків у воду

Київ прийме юнацький чемпіонат світу зі стрибків у воду

Укрінформ
Змагання пройдуть з другого по дев'яте грудня 2021-го року.

Україна прийматиме юнацький чемпіонат світу зі стрибків у воду, на засіданні Оргкомітету оголосив президент Федерації України зі стрибків у воду Ігор Лисов, передає Укрінформ.

«Ми були готові приймати найкращих юних стрибунів з усього світу ще у грудні 2020 року, але пандемія коронавірусу внесла свої корективи у наше життя і паралізувала спорт на довгі місяці. Я радий, що починаючи з 2017 року, Київ постійно виборює право бути господарем найпрестижніших турнірів зі стрибків у воду і ми проводимо їх на найвищому рівні, про це свідчать відгуки і міжнародних федерацій, спортсменів та тренерів. Впевнений, що і в таких складних епідеміологічних умовах цьогоріч все буде якнайкраще», - прокоментував Ігор Лисов.

Головною ареною турніру стане Центр спорту «Ліко», який відповідає усім міжнародним стандартам і вже має досвід проведення Юнацького чемпіонату світу зі стрибків у воду у 2018 році та Чемпіонату Європи у 2017 та 2019 роках.

Участь у змаганнях, які пройдуть з 2 по 9 грудня 2021 року, вже підтвердили 30 країн.

Під час засідання Оргкомітету був представлений офіційний логотип чемпіонату та обговорені важливі питання розміщення, транспортної логістики, медичного забезпечення тощо, які сприятимуть проведенню безпечного Юнацького чемпіонату світу зі стрибків у воду в Києві.

Читайте також: Азаров і Болюх сенсаційно перемогли в синхронних стрибках на чемпіонаті України

Як повідомляв Укрінформ, за підсумками чемпіонату України зі стрибків у воду визначився склад збірної на юнацький ЧС. Група «А» (2002-2004 р.н.): Анна Арнаутова, Данило Коновалов, Богдан Чижовський. Група «В» (2005-2006 р.н.): Олексій Середа, Ксенія Байло, Данило Аванесов, Владислав Клімко.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-