Це випадковість, що ми поки що не забивали в ЛЧ - Де Дзербі

Це випадковість, що ми поки що не забивали в ЛЧ - Де Дзербі

Укрінформ
«Шахтар» вдруге зіграє проти «Реала» в груповому турнірі ЛЧ.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі обіцяє, що в матчі Ліги чемпіонів проти «Реала» його команда дотримуватиметься власної ігрової філософії і спробує забити перший м’яч в турнірі, передає Укрінформ.

«Ми продовжуємо дотримуватись наших принципів гри. Ми працюємо разом 3-4 місяці і знаємо, в чому полягає наш прогрес. Він проявляється через матчі проти найскладніших суперників. Ми дотримуватимемося нашої філософії гри.

Те, що ми поки що не забивали в Лізі чемпіонів, - це випадковість. Проти «Шерифа» у нас було 25 ударів і 110 разів м'яч опинявся в їхньому штрафному майданчику. Проти «Реала» та «Інтера» у нас теж були моменти. Ми граємо без Траоре, нам важко без нього, хоч це не є виправданням.

Читайте також: Тарас Степаненко подовжив контракт із «Шахтарем»

Дентіньйо? Можливо, він гратиме, він прилетів із нами. Але я поки що не вирішив, яким буде склад на завтра. Травма Траоре створила нам складнощі, його не буде дуже довго, тому поки не вирішено, чи буде продовжено контракт із Дентіньйо», - повідомив Де Дзербі.

Матч «Реал» – «Шахтар» відбудеться у середу, 3 листопада. Початок зустрічі – о 19:45 за київським часом. «Шахтар» набрав одне очко в трьох матчах і посідає останнє місце в групі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-