На «Площі зірок» відкрили іменну зірку Еліни Світоліної

На «Площі зірок» відкрили іменну зірку Еліни Світоліної

Фото
Укрінформ
Українська тенісистка також отримала орден княгині Ольги за заслуги 3-го ступеня.

На честь української тенісистки, бронзової призерки Олімпіади в Токіо Еліни Світоліної відкрили іменну зірку на «Площі зірок» у Києві, повідомляє Укрінформ. Спортсменка прилетіла в Україну і власноруч презентувала 51-у зірку на спортивній площі.

«Дякую вам за цю нагороду. Я пишаюся представляти Україну на міжнародній арені. Мені завжди приємно повертатися в Україну. Відкриття зірки на мою честь означає лише те, що мене тут люблять. Саме такі люди мотивують мене працювати і рухатися вперед. Першим ділом планую відвідати батьків і бабусю. Тренувальний процес хочу відновити в грудні і вже готуватися до нового сезону, до турнірів в Австралії», - сказала Еліна Світоліна.

Відкриття зірки українській тенісистці Еліні Світоліній/ Фото: Євген Котенко

Читайте також: Світоліна оголосила про закінчення співпраці з Ендрю Беттлзом

Також вона підсумувала минулий тенісний сезон і розповіла про ситуацію з новим тренером.

«Ми поки ще розглядаємо кандидатури тренера. Я особливо не турбуюся стосовно цього, адже ще є час. Власне, за найближчі тижні я і визначусь, з ким працюватиму наступний рік. Підсумовуючи минулий сезон, я не можу назвати його провальним. Була медаль на Олімпіаді, яка забрала багато сил, були певні складні психологічні моменти. Я намагаюся не фокусуватися на поганому, а рухатися вперед», - розповіла тенісистка.

Під час відкриття зірки за дорученням президента України Володимира Зеленського Світоліну нагородили орденом княгині Ольги за заслуги 3-го ступеня.

Читайте також: Світоліна залишила ТОП-10 рейтингу WTA

«Еліна є однією з найяскравіших наших зірок. Ми всі разом з вами переживали під час ваших виступів на Олімпійських іграх, всі плакали, коли ви завоювали бронзову медаль на цих змаганнях. Для вас це, безперечно, дуже важливо, але, окрім медалі на Олімпіаді, у вас є й інші важливі здобутки у кар’єрі. Еліна є тією спортсменкою, яка справді заохочує багатьох приходити в теніс і на власному прикладі показує, як потрібно працювати», - сказав президент асоціації спортивних журналістів України Олександр Гливинський.

Як повідомляв Укрінформ, Еліна Світоліна завоювала першу в історії тенісу України бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-