Матч Другої ліги «Суми» - «Перемога» завершився бійкою за участю гравців і уболівальників

Матч Другої ліги «Суми» - «Перемога» завершився бійкою за участю гравців і уболівальників

Укрінформ
Ультрас сумського клубу заявили, що ініціатором бійки став президент «Перемоги».

Матч 15-го туру групи Б другої ліги «Суми» - «Перемога» (1:2) не дограли через масову бійку, яку влаштували вболівальники, гравці і представники обох клубів, повідомляє Укрінформ.

На 90-й хвилині зустрічі «Перемога» забила переможний гол. Після взяття воріт на полі почалася бійка, в ході якої був використаний газовий балончик. В інцидент втрутилися представники правоохоронних органів, які спробували заспокоїти ситуацію.

«Уболівальники ФК «Суми» влаштували тотальний безлад: вибігли на поле, намагалися зірвати гру і почали бійку. Вони застосували фізичну силу, використовуючи газові балончики в сторону офіційних представників нашого клубу, які перебували на лаві запасних: футболістів, тренерського штабу і адміністрації. Пара правоохоронців, які були присутні на матчі, цьому перешкодити не змогли», - заявили представники «Перемоги» на сторінці клубу в Facebook.

Представники ультрас ФК «Суми» відповіли на звинувачення дніпровського клубу, заявивши, що ініціатором бійки став президент «Перемоги».

«ФК «Перемога» вже встигла набрехати з три короби і переплутати все причинно-наслідкові зв'язки. В даному відео чітко чути вигуки президента їхнього клубу в нашу сторону. Через вітер не чути фрази «Суми, смоктати», яка була сказана неодноразово. Якщо хтось вважає, що це лише наша уява, то запитайте себе була б у гравців нашого клубу (які знаходилися безпосередньо біля лави дніпрян) така ж реакція? Також очевидно, що хтось дуже схожий на почесного президента ФК «Перемога» мав намір використовувати зброю», - йдеться в заяві ультрас ФК «Суми» в Instagram.

Читайте також: Прем'єр-ліга: «Чорноморець» та «Львів» зіграли унічию в Одесі

Головний арбітр зустрічі Софія Причина зупинила матч на 90-й хвилині. Команди на поле не повернулися, а в протоколі було вказано, що «Перемога» здобула перемогу з рахунком 2:1.

Як повідомляв Укрінформ, «Суми» займають останнє місце в групі Б. «Перемога» йде на п'ятій позиції.

Фото: скріншот відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-