Тренерка українських футболісток: У грі з Фарерами виконали задумане

Тренерка українських футболісток: У грі з Фарерами виконали задумане

Укрінформ
Головна тренерка жіночої збірної України Наталія Зінченко прокоментувала перемогу над командою Фарерських островів (4:0) у стартовому матчі кваліфікації чемпіонату світу 2023 року.

Як повідомляє пресслужба УАФ, наставниця зазначила, що гра була цікавою, а її підопічні виконали усе, що задумали, передає Укрінформ. 

«По грі ми виконали все, що задумали. Десь були проблеми в реалізації, але загалом спокійно дограли й перемогли. Сьогодні в нас була хороша гра, емоційна. Думаю, багато хто отримав від неї задоволення... Я колись виступала проти наставниці збірної Фарерських островів. Вона була у складі збірної Данії. Фарерки дуже організовані, класно виходили в контратаки, у них були моменти. Просто трохи не вистачає досвіду. Я думаю, надалі Фарери будуть виступати набагато краще, створюватимуть більший опір командам, які перебувають вище у рейтингу», - сказала Зінченко.

Наступний матч футболісти збірної України проведуть вдома проти Іспанії. 

Турнірна таблиця групи В відбору ЧС-2023: Іспанія - 6 очок (після 2-х матчів), Шотландія - 6 (2), Україна - 3 (1), Угорщина - 0 (2), Фарерські острови - 0 (3).

Читайте також: Україна розгромила Фарери на старті кваліфікації жіночого ЧС-2023 з футболу

Дев’ять переможців груп вийдуть безпосередньо на ЧС-2023. Другі команди груп продовжать боротьбу на наступному етапі відбору.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-