У другому таймі ми могли досягти більшого – Луческу

У другому таймі ми могли досягти більшого – Луческу

Укрінформ
За словами тренера «Динамо», на результат вплинув невикористаний момент на початку матчу.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Барселони» (0:1) в матчі 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, передає Укрінформ.

«Звичайно, я незадоволений. Незадоволений рахунком, незадоволений першим таймом. У другій половині ми подолали страх грати проти «Барселони» і могли досягти більшого. Те, як ми грали у другому таймі, мені сподобалося.

Читайте також: «Барселона» - «Динамо». Текстова трансляція

Наші гравці повинні розуміти, що це рівень ЛЧ. Це високий рівень, на який потрібно піднятися і нам. Тут набагато більше агресивності у порівнянні з УПЛ, а суперники технічні і швидкі. У «Барселони» було 18 фолів, а у нас 7. Фолами вони переривали всі наші спроби розвинути контратаку, вони були агресивнішими за нас.

Мені сподобалося, як у другому таймі ми подолали цей бар'єр. У другій половині ми вже не боялися грати й атакувати. Ще й фол був на Гармаші в карному. Сила «Барселони» - агресивність під час пресингу в атаці.

На початку матчу у нас був момент - вихід 3 в 1. На такому рівні потрібно реалізовувати такі моменти, потрібно доводити справу до кінця, адже один гол змінює картину на футбольному полі.

Читайте також: «Динамо» мінімально поступилося «Барселоні» в Лізі чемпіонів УЄФА

Чому «Динамо» і «Шахтар» не забивають в ЛЧ? Тому що рівень нашого чемпіонату набагато нижчий за рівень ЛЧ. Коли граєш проти таких команд, то розумієш, що попереду ще багато роботи», - сказав Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, київське «Динамо» програло на виїзді «Барселоні» (0:1) в матчі 3-го туру групового етапу ЛЧ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-