Тренер українських футзалістів: На Євро легких опонентів не буває

Тренер українських футзалістів: На Євро легких опонентів не буває

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко поділився думками щодо жеребкування Євро-2022, де наша команда зіграє проти Нідерландів, Португалії та переможця плей-офф між Сербією та Білоруссю.

Як повідомляє пресслужба УАФ, наставник «синьо-жовтих» високо оцінив силу суперників, передає Укрінформ.

«Збірна Португалії є чемпіоном світу та Європи. Із сербами ми нещодавно зустрічалися, Прагнутимемо завершити наше протистояння з іншим результатом. Якщо ж на Євро нам трапиться Білорусь, то також буде цікаво. Збірна Нідерландів є господарем чемпіонату й матиме підтримку трибун. Легких опонентів на чемпіонаті Європи немає. Готуватимемося до кожного суперника індивідуально і  прагнутимемо максимального результата. Усі групи є досить складними. Переконаний, що на нас очікує цікавий турнір», - сказав Косенко.

Як повідомлялося, підопічні Олександра Косенка стали учасниками фінального турніру за підсумками відбіркового групового етапу кваліфікації, де залишилися позаду Хорватії (2:3, 2:7) та випередили Данію (6:2, 8:2) й Албанію (10:3, 5:0).

Календар фінального турнуру Євро-2022 з футзалу:

Груповий етап: 19—29 січня

1/4 фіналу: 31 січня - 1 лютого

1/2 фіналу: 4 лютого 2022 року

Матч за 3-тє місце/фінал: 6 лютого.

Читайте також: Визначилися суперники збірної України на Євро-2022 з футзалу

Поєдинки фінального турніру пройдуть на арені Ziggo Dome в Амстердамі (груповий етап, плей-офф) та арені Martini Plaza у Гронінгені (груповий етап).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-