Мирон Маркевич: Не варто панікувати, все й надалі в руках збірної

Мирон Маркевич: Не варто панікувати, все й надалі в руках збірної

Укрінформ
Заслужений тренер України Мирон Маркевич поділився враженнями від футбольного матчу відбору ЧС-2022 Україна - Боснія і Герцеговина (1:1) і оцінив перспективи нашої команди.

Тренер вважає, що збірна України не втратила шансів на вихід із групи, повідомляє Meta Ratings.com

«І за попереднього тренера збірної України - Андрія Шевченка - нашим футболістам важко давався другий зі спарених поєдинків. І цього разу, мабуть, позначилися втома, коротка лава запасних. Ті резервісти, які вийшли на заміну, гру не підсилили. Більшу частину першого тайму підопічні Олександра Петракова провели вдало: забили, були ще моменти відзначитися. Однак після перерви гості взяли м'яч під свій контроль. Нічийний рахунок маю визнати справедливим. Звичайно, прикро, що не вдалося максимально скористатися перевагою рідних стін, тим більше, що підтримка уболівальників була дуже потужна. Однак не варто панікувати, нічого страшного не сталося. Необхідно все проаналізувати і у всеозброєнні підійти до повторного поєдинку з боснійцями. Все й надалі в наших руках - потрібно перемагати», - сказав Маркевич.

Читайте також: Форвард боснійців Джеко: Україна грала краще до голу, після цього - ми

Турнірне становище у відбірковій групі D ЧС-2022: Франція - 12 очок (після 6-ти ігор), Україна - 9 (7), Фінляндія - 8 (6), Боснія і Герцеговина - 7 (6), Казахстан - 3 (7 ).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-