У роздягальні всі засмучені, результат негативний – Петраков

У роздягальні всі засмучені, результат негативний – Петраков

Укрінформ
На думку головного тренера, лідерам не вистачило сил.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував домашній матч з Боснією і Герцеговиною (1:1) у відборі на чемпіонат світу-2022, передає Укрінформ.

«У роздягальні всі засмучені, результат негативний. Ми зіграли внічию, але і до цього знали, що в Боснії буде вирішальна гра. Ще буде важливою гра між Боснією і Фінляндією. Я подякував хлопцям за гру, попросив готуватися до наступного матчу.

Читайте також: ЧС-2022: Україна - Боснія і Герцеговина. Текстова трансляція

На цьому рівні, щоб грати - треба забивати свої моменти. Не забиваєш ти - забивають тобі. Я вже розібрав пропущений м'яч. Сіли глибоко, Матвієнко з Соболем грали з зазорами в моменті з пропущеним голом .

Яремчук ще в перерві виглядав втомлено. Ярмоленко також говорив, що важко. Заміни були сплановані. У мене немає до гравців жодних претензій. Шапаренко також було важко, він стільки зіграв, в Фінляндії особливо. Думав зробити 4-4-2, поміняти захисника. Але побачив, що центральним захисникам теж важко. Плюс вже думав про те, щоб не програти у Львові.

Не випустити Довбика було моїм рішенням. Я його випустив в минулому матчі, він вийшов там на заміну. Це було чисто моє рішення - я поставив Сікана. Думав, він зробить щось, це інтуїтивно», - сказав Петраков.

Читайте також: Україна зіграла внічию з Боснією і Герцеговиною у відборі ЧС-2022 з футболу

Україна посідає друге місце у відбірковій групі D, випереджаючи Фінляндію на одне очко і Боснію і Герцеговину на два очки. Однак суперники українців зіграли на матч менше.

Заключний матч групового етапу Україна проведе 16 листопада на виїзді проти Боснії і Герцеговини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-