Світоліна: роблю все, що в моїх силах, щоб зіграти на Підсумковому турнірі WTA

Світоліна: роблю все, що в моїх силах, щоб зіграти на Підсумковому турнірі WTA

Укрінформ
Еліна йде на 12-му місці в чемпіонській гонці WTA.

Перша ракетка України Еліна Світоліна оцінила можливість потрапляння на Підсумковий турнір WTA, повідомляє БТУ, передає Укрінформ.

Зараз Світоліна йде на 12-му місці в чемпіонській гонці WTA. На Підсумковому турнірі виступлять вісім найкращих тенісисток сезону.

«Якщо говорити про боротьбу за кваліфікацію на Підсумковий турнір, то в подібній ситуації я була вже багато разів. Звичайно, останні кілька років головні мої цілі на сезон - це турніри Великого Шолома і WTA Finals. Один раз я виграла Підсумковий, в останньому розіграші дійшла до фіналу. Так, це велика мотивація виступити там і в цьому сезоні, але я намагаюся не сильно тиснути на себе. Я роблю все, що в моїх силах, щоб там зіграти», - сказала Світоліна.

«Я надзвичайно рада, що в цьому році Підсумковий турнір буде проведено. Напевно, турнір в Індіан-Уеллс - це одна з останніх можливостей, де я можу заробити очки. Далі я ще буду грати на турнірі серії 250 на Тенеріфе, але саме Індіан-Уеллс - найбільший турнір з решти, де, напевно, і визначаться останні учасниці WTA Finals. Я роблю все, що можу, і намагаюся не тиснути на себе сильно, тому що в будь-якому випадку у мене був непоганий сезон, і я не хочу псувати це враження, якщо не братиму участі в Підсумковому чемпіонаті», - додала українська тенісистка.

Раніше на Підсумковий турнір WTA кваліфікувалися Ешлі Барті (Австралія), Аріна Соболенко (Білорусь), Барбора Крейчікова (Чехія) і Кароліна Плішкова (Чехія). Змагання стартують 10 листопада в мексиканській Гвадалахарі.

Читайте також: Теніс. Костюк залишає Індіан-Веллс після поразки від румунки Халеп

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 10 жовтня, Світоліна зіграє проти Сорани Кирсти з Румунії в третьому раунді турніру в Індіан-Уеллсі. Орієнтовний початок поєдинку - о 22:30 за київським часом.

Фото: Getty Images


Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-