Ф'юрі - Вайлдер - прогноз на третю серію протистояння

Ф'юрі - Вайлдер - прогноз на третю серію протистояння

Укрінформ
У ніч на 10 жовтня в США відбудеться третій бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером.

Це, мабуть, найяскравіше боксерське протистояння 21 століття. Перша зустріч Тайсона і Деонтея завершилася нічиєю, після чого в другому бою Ф'юрі виграв нокаутом і забрав чемпіонські пояси WBC і The Ring. Не виключено, що наступний бій переможець проведе проти амбасадора відповідальної гри Parimatch Олександра Усика. Щоправда, спочатку українцю ще належить реванш з Ентоні Джошуа.

Зараз аналітики Parimatch дають Тайсону 67% на перемогу і 30% на те, що сильніше виявиться Деонтей. Ще 3% залишається на нічию, тобто, повторення результату першого бою. Звичайно, коли мова йде про важку вагову категорію і все може вирішити один удар, робити прогнози важко.

Читайте також: Ф'юрі показав рекордну вагу перед третім боєм з Вайлдером

Обидва боксери дуже яскраві, з різноманітною технікою і, що найголовніше, дуже мотивовані. Гонорари теж солідні, Тайсон отримає 30 мільйонів доларів, Деонтей - 20. Все це обіцяє нам цікавий бій. Щоправда подейкують, що невідомо, в якій саме функціональної готовності перебуває Тайсон. Разом зі своєю командою він перехворів коронавірусом, що по-різному позначається на людях. Якщо наслідки були важкими, це побачимо в пізніх раундах. Втім, Деонтей сили особливо не економить, і він на той час також навряд чи виглядатиме свіжим.

Дуже багато чого залежатиме саме від бажання перемогти. І зараз неможливо сказати, у кого його більше. Якщо хтось пропустить першим, суперник відразу кинеться його добивати. Швидше за все, до суддівського рішення справа не дійде. Обидва боксери розуміють, що вони не кращим чином діють в останніх раундах, тому спробують зробити все, щоб завершити бій достроково. До того ж у них була дуже жорстка прес-конференція. Але в ринзі все буде ще гостріше. Тому, цей бій однозначно варто подивитися, адже нас чекає просто незабутнє шоу.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-