У стрибунів у воду розпочинаються перші змагання нового сезону

У стрибунів у воду розпочинаються перші змагання нового сезону

Укрінформ
За підсумками стартів сформують збірну України на Юнацький чемпіонат світу в Києві.

З 11 по 16 жовтня столичний спорткомплекс «Ліко» прийматиме перші змагання у новому сезоні – Відкритий Чемпіонат України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В», повідомляє прес-служба федерації, передає Укрінформ.

За його результатами буде сформована збірна команда України, яка представлятиме нашу країну на Юнацькому чемпіонаті світу зі стрибків у воду, що запланований на кінець цього року в Києві.

Планується, що участь у змаганнях братимуть біля 80 спортсменів віком до 19 років з 9 команд нашої країни: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Миколаївської, Луганської, Львівської, Харківської областей та міста Києва, а також гості з Німеччини.

Всього на турнірі буде розіграно 22 комплекти нагород у таких видах програми як: синхронні стрибки з вишки серед хлопців та дівчат, команді змагання, а також індивідуальні змагання на трампліні та вишці у групах «А» (2002-2004 р.н.) і «В» (2005-2006 р.н.)

Вперше після відпочинку виступатимуть наймолодший чемпіон Європи Олексій Середа, медалістка цьогорічної континентальної першості Ксенію Байло, чемпіони та призери юнацького чемпіонату Європи Данило Коновалов, Богдан Чижовський, Кіріл Болюх, медалісти серії Гран-прі Владислав Клімко і Данило Аванесов.

Всі фінали змагань будуть транслюватися на офіційному ютуб-каналі Федерації України зі стрибків у воду.

Читайте також: Токіо-2020: Середа і Сербін стали шостими в синхронних стрибках з вишки

Як повідомляв Укрінформ, наймолодший чемпіон Європи зі стрибків у воду Олексій Середа посів 6-е місце на Олімпіаді в Токіо у стрибках з 10-метрової вишки.

Фото: прес-служба федерації

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-