The International 10 – головний турнір року з Dota 2

The International 10 – головний турнір року з Dota 2

Укрінформ
Переможець турніру отримає $18,2 млн.

З 7 по 17 жовтня у Бухаресті пройде турнір з дисципліни Dota 2 The International 10. Призовий фонд чемпіонату, за який змагатимуться 18 команд, складе понад $40 млн. Переможець отримає $18,2 млн, а за 17-18 місце команди зароблять по $100 тис.

Представляти СНД будуть Virtus.pro і Team Spirit, спонсором яких є провідний кіберспортивний букмекер Parimatch. До речі, аналітики компанії вже пропонують фанатам зробити власний прогноз на переможця турніру.

Читайте також: Україна кіберспортивна. Як пройшов перший рік для нового виду спорту

На жаль, National Arena, яка прийме змагання, буде закритою для глядачів. Таке рішення прийнято у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Румунії, де раніше був побитий рекорд по захворюваності COVID-19. Компанія Valve поверне гроші всім, хто встиг придбати квитки.

При цьому всі заражені коронавірусів гравці будуть допущені до участі. Вони гратимуть з кімнат, де знаходяться в ізоляції. Такі ж заходи будуть застосовані до всіх, хто буде інфікований COVID-19. Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що всі гравці і співробітники Team Aster в Бухаресті отримали позитивні результати тестів на коронавірус. Фанати в соцмережах подейкують, що всі заразилися під час святкування дня народження керрі Ду Monet Пена.

Читайте також: Кіберспорт: усі інтриги BLAST Premier: Fall Groups 2021

Virtus.pro і Team Spirit, до речі, приготували до старту The International 10 нову форму. Скоро ми дізнаємося, наскільки фартовою вона виявиться для гравців. Дивіться турнір на Twitch і заряджайте на кіберспорт разом з Parimatch.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-