Нападник «Шахтаря» Траоре лікуватиметься мінімум 9 місяців

Нападник «Шахтаря» Траоре лікуватиметься мінімум 9 місяців

Укрінформ
Інший форвард «Шахтаря» Мораес повернеться через 2 місяця.

Начальник медичної служби «Шахтаря» Артур Глущенко розповів про хід відновлення травмованих гравців донецького клубу. Відновлення нападника Лассіни Траоре може зайняти від 9 місяців до року, передає Укрінформ.

«У Траоре серйозна травма - пошкоджені структури колінного суглоба. Через 2 тижні чекає операція, зараз його до неї готуємо: потрібен час, щоб зменшився набряк, щоб було достатнє згинання в колінному суглобі. Травма дуже серйозна. Відновлення Траоре може зайняти від 9 місяців до року.

Ісмаїлі і Фернандо вже на фінішній прямій, плануємо, щоб через 3-4 дня вони приступили до занять в загальній групі. Відновлення Вітао ще займе близько 7-10 днів.

Читайте також: Траоре найближчими днями зроблять операцію - медслужба «Шахтаря»

У Мораеса ще триває курс реабілітації, пройшло тільки 5 місяців. Думаю, відновлення займе ще не менше двох. В кінці листопада він зможе тренуватися, якщо не буде ніяких побічних ефектів», - сказав Глущенко.

Як повідомляв Укрінформ, Лассіна Траоре травмувався в матчі Ліги чемпіонів проти «Інтера» (0:0). Нападаючий перейшов в «Шахтар» з «Аякса» влітку. У складі «гірників» він забив дев'ять м'ячів у 14-ти матчах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-