Parimatch Ukraine представляє головну подію гемблінг-індустрії - SBC Summit CIS

Parimatch Ukraine представляє головну подію гемблінг-індустрії - SBC Summit CIS

Укрінформ
13-14 жовтня в КВЦ «Парковий» пройде SBC Summit CIS, ключова подія індустрії азартних ігор і беттінга в регіоні.

Вперше британські організатори вибрали майданчиком для проведення Київ, так як саме український ринок вже привертає увагу найбільших гравців беттінг індустрії в Європі. У саміті візьмуть участь європейські галузеві експерти, а також представники найбільших компаній. У Києві міжнародний саміт пройде за підтримки бренду Parimatch і Sports Media Holding.

Расмус Соймарк, генеральний директор і засновник SBC: «Ми раді організувати новий захід в регіоні, в якому для галузі існує безліч потенційних можливостей для розвитку. SBC радий продовжити співпрацю з Sports Media Holding, який є ключовим гравцем в регіоні, і ми віримо, що їх глибоке розуміння особливостей ринку стане запорукою успіху SBC Summit CIS. Ми також вдячні Parimatch, одному з найбільших міжнародних брендів в сфері грального бізнесу, за підтримку проведення саміту на українському ринку».

Читайте також: Parimatch Ukraine зібрала регіональні медіа та спортивні прес-служби на перший PM Media Boost

Однією з ключових тем саміту стане оцінка потенціалу України в контексті легалізації азартних ігор через рік, і підвищеного інтересу як з боку регіональних, так і міжнародних операторів. Також експерти розглянуть питання впливу регуляторних змін на можливості операторів і провайдерів азартних ігор, а також перспективу розвитку в Україні найбільшого гемблінгового хаба Східної Європи і СНД, і його значення для економіки країни.

Наталія Гілевич, СЕО Parimatch Ukraine: «Відновлення активності на українському ринку азартних ігор є важливою частиною стратегії Parimatch. Разом з цим ми дуже натхнені, наскільки потенціал індустрії гемблінга можна використовувати для залучення інвестицій в країну і створення нових робочих місць у сфері високих технологій. Тому ми раді підтримати проведення SBC Summit CIS в Києві і зібрати разом провідних європейських експертів з грального бізнесу, сфери технологій та професійного спорту, щоб поділитися думками та обмінятися ідеями про можливості, які відкрила легалізація грального ринку».

Читайте також: Parimatch Ukraine запускає масштабну платформу ResponsibleGambling: Вболівай серцем – грай головою!

Крім офлайн заходів буде доступна онлайн трансляція, яка забезпечить міжнародній аудиторії доступ до дискусійних сесій саміту і інтерактивної виставки, на тому ж якісному рівні, що і для 500 учасників в Києві. Протягом двох днів саміту буде проходити виставка з новітніми галузевими інноваціями від провідних міжнародних провайдерів гемблінг-індустрії.

Більше інформації про захід є на сайті SBC Summit CIS. Для участі у виставці та з питань спонсорства звертайтеся за адресою sales@sbcgaming.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-