Луческу пояснив причини розгромної поразки від «Баварії»

Луческу пояснив причини розгромної поразки від «Баварії»

Укрінформ
На думку головного тренера «Динамо», з таким суперником не можна помилятися.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Баварії» (0:5) в Лізі чемпіонів, передає Укрінформ.

«Я до гри говорив, що «Баварія» - претендент №1 на виграш в Лізі чемпіонів. Не можна грати на атаку з таким суперником, тому що залишаємо зони за своєю спиною, які суперник вміє використовувати. За рахунок вертикальних передач і індивідуальних дій в другому таймі вони це показали, коли ми пішли відігруватися.

Читайте також: «Динамо» поступилося в Мюнхені «Баварії»

З п'яти 4 або 3 голи були зроблені на наших помилках коли ми відпускали м'яч при виході з оборони. На наших помилках вони проводили контратаки.

До першого гола ми грали добре, стримували натиск суперника, моментів практично не було, крім ударів здалеку. Але пенальті і пропущений гол відразу змінив ситуацію на полі. Мені треба подивитися цей момент, хлопці говорили в роздягальні, що був фол на Сидорчуку - його штовхнули, і він зіграв рукою. Після пенальті ситуація на полі змінилася.

Після пропущених м'ячів ми пробували виходити в атаку, контратакували, у нас було кілька хороших виходів навіть з чисельною перевагою, але, на жаль, останнім пасом ми його втрачали.

Читайте також: «Баварія» - «Динамо». Текстова трансляція

Повторюю, «Баварія» - занадто сильний суперник. Не думали, що вони будуть так ризикувати з нами - кілька разів залишали захисника один на один з нашим нападаючим, чим ми не змогли скористатися», - сказав Луческу на прес-конференції.

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» з одним очком посідає третє місце групи Е. «Баварія» лідирує в квартеті, набравши 6 очок. У паралельному матчі групи «Барселона» поступилася «Бенфіці» (0:3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-