П'ятов видав грандіозний матч, вся команда зіграла добре – Де Дзербі

П'ятов видав грандіозний матч, вся команда зіграла добре – Де Дзербі

Укрінформ
За словами Де Дзербі, у Траоре серйозна травма.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував нічию в матчі з «Інтером» (0:0) в Лізі чемпіонів, передає Укрінформ.

«Не думаю, що сьогодні був тиск на арбітра. Є інші команди, які звикли тиснути на суддів. Українські журналісти повинні знати, про кого я говорю. Обидві команди грали в дуже хороший футбол, неправильно сьогодні говорити про арбітрів. Траоре отримав травму, але це була випадковість.

У Траоре серйозна травма, але ми поки не знаємо наскільки. Думаю, ми дізнаємося про це днями. Мені його дуже шкода, ми втратили сильного футболіста, він молодий і талановитий гравець.

Читайте також: «Шахтар» зіграв внічию з «Інтером» у Лізі чемпіонів УЄФА

Педріньйо зіграв грандіозний матч, він вимушено замінив Траоре на позиції нападника. Тете також зіграв хороший матч. Можливо, з Траоре ми виграли б сьогодні. Але, повторюся, дуже шкода, що ми залишилися без такого гравця.

Хто говорить, що П'ятов герой матчу? Напевно, так сказали Індзагі і італійські журналісти. Вважаю, що ми створили багато моментів попереду. П'ятов видав грандіозний матч, але вся команда зіграла добре. Не можна виділяти лише одного П'ятова», - розповів Де Дзербі.

Як повідомляв Укрінформ, «Інтер» і «Шахтар» набрали по одному очку і займають два останні місця турнірної таблиці групи D, оскільки програли свої матчі першого туру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-