Проти «Інтер» ми повинні зіграти сміливо – Де Дзербі

Проти «Інтер» ми повинні зіграти сміливо – Де Дзербі

Укрінформ
На думку головного тренера «Шахтаря», його команда гратиме у свій футбол.

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дезербі вважає, що його команді завтра слід грати сміливо і розкуто в матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти «Інтера», передає Укрінформ.

«Інтер» дуже сильна команда. Вони в минулому сезоні виграли Серію А, а це завжди нелегко зробити. У цьому сезоні вони навіть сильніші, ніж в минулому. Ми «Шахтар» і намагаємося завжди грати, щоб показати хороший футбол. «Інтер» - складний суперник. Ми теж почали новий курс, новий цикл і ми повинні додати, щоб добре зіграти.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі «Шахтаря» і «Динамо» у 2-му турі Ліги чемпіонів

Навіть якщо ми завтра зробимо все що можемо, це не означає, що ми можемо перемогти. «Інтер» сильніший, але я теж думав, що «Шахтар» сильніший «Шерифа», але отримав інший результат. Футбол це завжди цікаво, всі матчі починаються з 0:0. Завтра повинні грати добре з м'ячем і без нього, повинні грати сміливо. Всі мої футболісти повинні розважатися на полі», - сказав наставник «Шахтаря».

Як повідомляв Укрінформ, «Шахтар» прийматиме «Інтер» у вівторок, 28 вересня. Матч зіграють в Києві на НСК «Олімпійський». Початок – о 19:45 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-