Усик домінував, але Джошуа буде сильнішим під час реваншу - Лазуткін

Усик домінував, але Джошуа буде сильнішим під час реваншу - Лазуткін

Укрінформ
Відомий журналіст Дмитро Лазуткін дав прогноз на матч-реванш Усика і Джошуа.

Спортивний коментатор та експерт з боксу Дмитро Лазуткін вважає, що Ентоні Джошуа буде небезпечнішим в матчі-реванші проти Олександра Усика, повідомляє Укрінформ.

«В Усика вищий рівень технічної майстерності в боксі. Він зумів виснажити Джошуа своїм темпом. Ентоні Джошуа не встигав потужно влучити, тому що мішень перед ним постійно зникала. Усик дійсно класно рухався. Він показав, що недарма набрав масу: удар у нього став важчим. Кілька разів Олександр приклався потужно.

Таким чином, він фактично весь бій домінував. Кілька раундів, звісно, можна віддати Джошуа, але, думаю, Усик свідомо призупинився і трохи віддав ініціативу, щоб знову накрутити темп після невеличкої паузи», - окреслив причину перемоги Усика в поєдинку з Джошуа експерт.

Читайте також: Усик все одно багато пропускає, буде реванш – Джошуа

«Я думаю, що на матч-реванш Джошуа зміниться. Він не те щоб недооцінив Усика, але постійні розмови про потужність Ентоні, про його габаритність вплинули. Перед боєм казали, що Джошуа «змете» українця, але, насправді, ми побачили, що цього не сталося.

Варто віддати належне Джошуа, адже кілька разів він непогано влучив. Думаю, що британець робитиме акцент саме на цьому. Не на тому, щоб, так би мовити, фехтувати з українцем, а на тому, щоб своєю потужністю «переїхати» Усика. Думаю, що Джошуа зміниться і буде більш небезпечним в матчі-реванші», - сказав Дмитро Лазуткін.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одноголосним рішенням суддів і став чемпіоном світу в суперважкій вазі за чотирма версіями - WBA, WBO, IBF, IBO.

Фото: theguardian.com/uk/sport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-