Прогноз на бій Джошуа - Усик. Олександр битиметься першим номером

Прогноз на бій Джошуа - Усик. Олександр битиметься першим номером

Укрінформ
Експерти оцінюють ймовірність перемоги Джошуа нокаутом вище, ніж таким чином виграє Олександр.

У ніч на 26 вересня в Лондоні на стадіоні «Тоттенгем» відбудеться бій між чемпіоном світу за версіями WBA Super, IBF, IBO і WBO Ентоні Джошуа і абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі і амбасадором відповідальної гри Parimatch Ukraine Олександром Усиком.

Для українця це буде всього третій бій у хевівейті і Джошуа перевершує його у зрості (198 проти 191) і розмаху рук (208 проти 198), але Усика це не турбує. «Так було все життя. Хтось був менший, хтось - більший. Люди, які говорять про це, не до кінця все розуміють», - заявив Олександр після відкритого тренування в Лондоні. Зараз аналітики Parimatch даютьУсику 35% на перемогу. Також експерти оцінюють ймовірність перемоги Джошуа нокаутом вище, ніж таким чином виграє Олександр. А ось шанси на перемогу за очками у обох боксерів практично рівні.

Також напередодні бою британські ЗМІ повідомили, який може бути гонорар українця. Йдеться про суму в 3 млн фунтів, при цьому цифра може вирости до 5 млн фунтів, якщо буде продано достатню кількість платних трансляцій поєдинку. Гонорар Джошуа складе близько 15 млн фунтів.

Читайте також: Усик здатен провести проти Джошуа найкращий бій в житті

Одна з головних переваг Усика - його темп. Він вміє тиснути на суперника протягом усього бою, вичікуючи на свій шанс. Тоді як Джошуа не можна назвати найвитривалішим боксером. За рахунок своїх довгих рук він спробує тримати Олександра на відстані і потроху набирати очки. Таким чином, він буде працювати другим номером, що для багатьох буде дещо незвичним.

Швидше за все, ми побачимо протистояння двох різноманітних технік. Складно сказати, чи варто очікувати нокауту. Але і без нього бій повинен вийти дуже захоплюючим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-