Скелетон та шолом українського атлета прикрасили унікальним дизайном

Скелетон та шолом українського атлета прикрасили унікальним дизайном

Укрінформ
20 вересня в столичному PM Hall за підтримки Parimatch Ukraine відбулася презентація сезону-2021/2022 федерації бобслею та скелетону України.

На початку презентації Head of Sponsorship Parimatch Ukraine Пилип Орлов відзначив важливість підтримки розвитку українського спорту для компанії: «Зимові види спорту завжди приваблюють своєю красою, швидкістю та видовищністю. Всі ми із нетерпінням чекаємо початок зимових Ігор і хочемо бачити там якнайбільше українських атлетів. Саме тому компанія Parimatch Ukraine завжди готова підтримувати наших спортсменів. Адже ми розуміємо, наскільки важка їх праця і яке значення для країни та вболівальників мають їх перемоги».

Читайте також: Parimatch Ukraine запускає масштабну платформу ResponsibleGambling: Вболівай серцем – грай головою!

Президент федерації та головний тренер збірної України зі скелетону Михайло Гераскевич розповів про план підготовки національної команди до змагань, на яких будуть виборюватись ліцензії на зимові Олімпійські ігри-2022 в Пекіні. У відборі будуть брати участь Владислав Гераскевич у скелетоні та Лідія Гунько у монобобі, а також екіпаж у складі Лідії Гунько та Ірини Ліщинської у бобі-двійці. У період до 17 січня будуть сумуватися результати восьми змагань, за результатами яких до Пекіну потрапляють 25 найкращих у скелетоні, 20 у жіночому монобобі та 20 в жіночому бобі-двійці. Перші змагання пройдуть в австрійському Інсбруці вже на початку жовтня.

Лідери збірної, Владислав Гераскевич та Лідія Гунько поділилися деталями підготовки до відбору до Пекіну-2022. Наразі Владислав, Лідія та Ірина провели низку зборів на яких відпрацьовували стартовий розгін на льодових естакадах у Литві та Німеччині. Вже 24 вересня збірна вирушає на збори до Німеччини та Китаю. А звідти вже на перший етап Кубку світу в Австрію. 

Читайте також: Parimatch продовжив контракт з легендарним ФК «Ювентус»

Особливою родзинкою заходу стала презентація скелетону та шолому, які використовуватиме Владислав Гераскевич в сезоні-2021/2022. Розфарбування скелетона і шолома Владислава ексклюзивно виконали художники компанії «Тонко Спорт».

Михайло та Олексій розповіли чим саме надихалися в роботі над цим проєктом. Ну і вже доброю традицією стає присутність карти України з українським Кримом. Цього разу він зображений на скелетоні, на якому Владислав Гераскевич боротиметься за олімпійську ліцензію, та сподіваємося, вже за кілька місяців буде відстоювати честь нашої держави на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні. За словами художників, після спілкування з атлетами в дизайні шолома, скелетона і боба використали прагнення Владислава, Лідії та Ірини до досконалості та бажання якомога яскравіше представляти Україну на міжнародній арені.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-