Шанс Усика в поєдинку з Джошуа - провести найкращий бій у житті - головред vRINGE

Шанс Усика в поєдинку з Джошуа - провести найкращий бій у житті - головред vRINGE

Ексклюзив
Укрінформ
25-го вересня відбудеться бій Усик - Джошуа.

Головний редактор Інтернет-порталу vRINGE.com Антон Горюнов вважає, що Усик зможе перемогти Джошуа, провівши ідеальний бій. На перебіг бою може вплинути залучення в його штаб Анатолія Ломаченка.

«Шанс Усика в поєдинку з Джошуа - провести найкращий бій у своєму житті. Інших варіантів, як Усик може перемогти Джошуа, я не бачу. Шанси Джошуа на перемогу вищі з однієї причини. Яким би прекрасним боксером не був би Усик, в супертяжах він поки не показав нічого такого, за рахунок чого можна перемогти Джошуа. Якби мова йшла про Джошуа до поразки Руїсу, то можна було б про щось говорити, а зараз Ентоні став сильнішим і він розуміє, яку небезпеку несе Усик.

Я вважаю, шо залучення в тренерський штаб Усика Анатолія Ломаченка позитивно вплине на результат матчу. Ми вже бачили цей тандем у поєдинку проти Гасієва і це був близький до ідеального виступ Усика. Я не здивуюся, якщо Усик переможе, але, знову ж таки, він повинен провести ідеальний поєдинок. В кожному компоненті, окрім потужності, він повинен бути сильнішим за Джошуа», - сказав Антон Горюнов.

Читайте також: Нокаут Усика - найбільш вірогідний результат поєдинку з Джошуа - засновник журналу «Ринг»

За словами експерта, перевага Джошуа в габаритах зіграє ключову роль, а можлива поразка Усика не стане катастрофою.

«Сценарій бою цілком і повністю залежатиме від Джошуа. Поки ми чуємо, що він збирається боксувати з Усиком, він скинув вагу, виглядає худорлявіше, ніж зазвичай. Не знаю, наскільки це розумний хід. Якщо він боксуватиме з Олександром, то шанси українця значно зростуть. Йому легше перекусити, перебити Усика за рахунок фізичної потужності. Окрім того, Ентоні теж технічний і думаючий боксер.

Яким би не був результат бою, мова про повернення Усика в категорію нижче не йде. Нічого страшного не станеться. Він програє не абикому, а одному з найкращих боксерів в категорії. Вік Олександра дозволить зробити йому щонайменше ще один титульний забіг і добитися реваншу з Джошуа. Невідомо ще, яка диспозиція буде напередодні можливого повторного поєдинку з Ентоні. Якщо він переможе то, як ми знаємо, буде реванш. Якщо він переможе його ще раз, то далі все залежите він того, хто вийде переможцем поєдинку Вайлдер - Фьюрі. Сценаріїв багато», - додав головний редактор vRINGE.

Читайте також: Олександр Гвоздик: Джошуа буде без колишнього динаміту в кулаках

Як повідомляв Укрінформ, 25-го вересня в Лондоні на арені «Тоттенгем Готспур» відбудеться боксерський бій між Олександром Усиком й Ентоні Джошуа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-