Букмекери дали прогноз на матч Ліги конференцій «Буде-Глімт» - «Зоря»

Букмекери дали прогноз на матч Ліги конференцій «Буде-Глімт» - «Зоря»

Укрінформ
16 вересня футболісти луганської «Зорі» стартують у новому єврокубковому турнірі - Лізі конференцій.

Команда Віктора Скрипника зіграє у гостях проти норвезького клубу «Буде-Глімт». На думку букмекерів, більше шансів на перемогу мають господарі поля, передає Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill оцінює перемогу команди з Норвегії з коефіцієнтом 1,75, нічию - 3,50, успіх українського клубу - 3,70.

У квартеті С Ліги конференцій також виступають італійська «Рома» та болгарський ЦСКА.

«Зоря» потрапила до групового етапу Ліги конференцій з кваліфікації Ліги Європи. Українці у раунді плей-офф програли австрійському «Рапіду» (0:3, 2:3). Чемпіон Норвегії «Буде-Глимт» стартував з першого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, де програв польській «Легії» (2:3, 0:2).

У кваліфікації Ліги конференцій норвежці у другому раунді вибили ісландскеій «Валюр» (3:0, 3:0), у третьому - «Приштину» з Косово (1:2, 2:0), а у плей-офф - литовський «Жальгіріс» (2:2, 1:0).

Поєдинок «Буде-Глімт» - «Зоря» відбудеться у четвер на стадіоні «Аспмюра» міста Буде і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Читайте також: «Рух» зіграв унічию із «Зорею» у матчі сьомого туру УПЛ

Гру розсудить суддівська бригада з Нідерландів. Головний арбітр - Денніс Гіглер, асистенти на лінії - Шарль Шаап та Маріо Дікс, четвертий рефері - Сандер ван дер Ейк.

Фото: twitter.com/FCZoryaOfficial.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-