Нам потрібно зробити крок вперед в Лізі чемпіонів – Луческу

Нам потрібно зробити крок вперед в Лізі чемпіонів – Луческу

Укрінформ
Мірча Луческу назвав «Бенфіку» складним і досвідченим суперником.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував майбутній матч проти «Бенфіки» на старті групового турніру Ліги чемпіонів. Він сподівається перевершити минулорічні показники в ЛЧ, передає Укрінформ.

«У нападі «Бенфіки» є не один Яремчук, а й Сеферович, Нуньєс, Рамос. Все залежить від того, кого поставить головний тренер Жорже Жезуш - я не знаю хто буде грати і це не так важливо. Не знаю, чи виставить Жорже Жезушу лише Яремчука грати проти колишньої команди.

Читайте також: «Динамо» і «Бенфіку» в Лізі чемпіонів розсудять арбітри з Англії

Що стосується «Бенфіки», то у команди зараз хороший період, вона лідирує в чемпіонаті Португалії, має класного тренера, який працює вже 20-25 років на високому рівні, і його команди завжди борються за чемпіонство.

Нас чекає складна гра зі складним суперником. Сподіваємося на допомогу вболівальників і чекаємо їх завтра в великій кількості. Граємо проти досвідченої команди, майже всі гравці якої мають довгі роки ігор за кращі клуби Європи, великий досвід міжнародних матчів за свої збірні.

У цьому році ми хочемо більшого, адже минулий рік був першим в Лізі чемпіонів після довгої паузи. Потрібно зробити крок вперед, завтра нас чекає цікава зустріч», - сказав Луческу.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на стартові матчі «Динамо» і «Шахтаря» в Лізі чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, в минулорічній Лізі чемпіонів «Динамо» набрало чотири очки в групі з «Барселоною», «Ювентусом» і «Ференцварошем».

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» зіграє з «Бенфікою» 14 вересня, о 22:00. В іншому матчі групи «Е» в цей же час зустрінуться «Барселона» і «Баварія».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-