Тренер «Шерифа» Вернидуб: Розумію, як будувати гру проти «Шахтаря»

Тренер «Шерифа» Вернидуб: Розумію, як будувати гру проти «Шахтаря»

Укрінформ
Український головний тренер футболістів молдовського «Шерифа» Юрій Вернидуб поділився очікуванням від матчу Ліги чемпіонів проти донецького «Шахтаря» у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Головний тренер тираспольського клубу в інтерв'ю Профутбол Digital, зокрема, зазначив, що його штаб розуміє, як грати проти донеччан, передає Укрінформ. 

«Я та мій тренерський штаб розуміємо, як будувати гру проти «Шахтаря». Ви це все побачите 15 вересня. Зрозуміло, що з такими клубами, як «Шахтар», «Інтер» не варто усім бігти в атаку. Будемо аналізувати й дивитися. Зрозуміло, що у будь-якої команди є як сильні, так і слабкі сторони - найважливіше правильно скористатися моментами. Сподіваюся, що ми добре підійдемо до цих матчів і теж зможемо «попити крові» у будь-якого з цих клубів. Життя покаже. Звичайно, головний фаворит групи - «Реал», фаворит №2 - міланський «Інтер», «Шахтар» - фаворит №3. Але це поки що. Є шість ігор. Якщо ми хочемо продовжити нашу казку, то маємо показати, що заслуговуємо грати в Лізі чемпіонів», - сказав Вернидуб.

Читайте також: Визначилися суперники «Житлобуду-1» в жіночій Лізі чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, матч «Шериф» - «Шахтар» відбудеться у середу, 15 вересня, і розпочнеться о 19.45.

Фото: fc-sheriff.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-