У матчі з Чехією результат дуже важливий – Петраков

У матчі з Чехією результат дуже важливий – Петраков

Укрінформ
Матч Чехія – Україна зіграють 8 вересня у Пльзені.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков поділився очікуваннями від матчу проти Чехії, передає Укрінформ.

«Попереду ЛЧ - серйозне змагання. До мене звернувся «Шахтар», щоб я відпустив трьох гравців. Я сказав, що тільки після матчу буду рішення приймати. І прийняв рішення також відпустити трьох гравців «Динамо», щоб не було пересудів ніяких.

Читайте також: Миколенко залишив розташування збірної України з футболу

Я побачив, що хлопці втомилися. Це найперше - вони просто втомилися. А просто везти гравців, щоб вони були просто в складі колективу ще три дні, вантажити - хотів, щоб хлопці побули зі своїми сім'ями. І я побачив, що краще їх не чіпати зараз. Нехай йдуть до своїх клубів, відпочинуть. Були важкі два матчі. Тому я їх відпустив.

Треба інтригу зберегти до початку самого матчу. Це ж цікаво, хто вийде в складі. Так чи ні? Або ви з головним тренером Чехії спілкуєтеся? Щоб він складу дізнався, як я граю, кого поставив. Завтра все побачите. Я впевнений в хлопцях, які завтра вийдуть на поле.

Читайте також: Тренер збірної Чехії: Україна належить до лідерів європейського футболу

У цьому матчі результат дуже важливий для мене, для хлопців. Будемо грати вирішальну зустріч 9 жовтня в Гельсінкі. Для цього потрібен позитивний результат, щоб хлопці з ним їхали. Ви розумієте, що це буде за гра», - сказав Петраков на прес-конференції.

Як повідомляв Укрінформ, товариський матч Чехія - Україна відбудеться 8 вересня. Початок - о 21:45 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-