Я ж не можу вийти і забити замість них – Петраков

Я ж не можу вийти і забити замість них – Петраков

Укрінформ
На думку головного тренера збірної України, проти Казахстану не вистачило реалізації та функціональної готовності.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию з Казахстаном у відборі ЧС-2022 (2:2), передає Укрінформ.

«Навіть не знаю що сказати. На 93-й хвилині забиваємо м'яч, я вже радію, а потім одна подача – гол. Люди грають в Лізі чемпіонів, але допускають такі помилки. Навіть на юнацькому рівні таких помилок не допускають.

Я ж не можу вийти і забити замість них. Вони виходять один на один і не можуть реалізувати. Непогано грали перші 25-27 хвилин, а потім втомилися. Потім знову почали грати. Функціонально не тримають цю схему.

Читайте також: Україна зіграла внічию з Казахстаном у відборі чемпіонату світу-2022 з футболу

Ми будемо грати до останнього. Всі хлопці засмучені. Їм зараз треба на відновлення (розтяжка, лід), а вони навіть встати не можуть. Важко грати на штучному полі, ноги сіли у всіх. Тепер летіти 5 з половиною години, потім Франція. Але ми будемо грати до останнього», - сказав Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, у відборі ЧС-2022 збірна України зіграла внічию у всіх 4 зіграних матчах. Україна набрала 4 очки і наразі посідає в групі 2-е місце. У наступному матчі 4 вересня наша збірна зіграє вдома проти Франції.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-