Ми гратимемо агресивно в атаці навіть з п’ятьма захисниками - Шевчук

Ми гратимемо агресивно в атаці навіть з п’ятьма захисниками - Шевчук

Укрінформ
В Києві організували спільний перегляд матчу з Казахстаном.

Колишній футболіст «Шахтаря» В‘ячеслав Шевчук оцінив шанси збірної України у матчі з Казахстаном під час спільного перегляду матчу від української асоціації футболу, повідомляє Укрінформ.

«Які б зміни не сталися, хлопців не потрібно мотивувати. Виступ за національну збірну - це вже шалена мотивація виступити якнайкраще. Ми повинні перемагати, більше немає варіантів, якщо ми хочемо вийти на чемпіонат світу, тому я впевнений, що ми переможемо», - сказав В‘ячеслав Шевчук.

Читайте також: Прогноз на матч Казахстан – Україна. Взяти реванш

«Петракову не варто змінюватися. Сьогодні ми гратимемо агресивно в атаці, навіть за наявності 5-и захисників. Більше того, сьогодні наші флангові захисники стануть нашими форвардами», - додав колишній футболіст «Шахтаря».

Журналіст і радник Андрія Шевченка Микола Васильков заявив, що багато залежатиме від адаптації наших футболістів до перельоту в Казахстан.

Читайте також: Степаненко і Зубков не потрапили в заявку збірної України на матч з Казахстаном

«Розумієте, наші футболісти подолали три часових пояси. Знаю, що Шапаренко переніс переліт добре, а от по іншим є питання. Стосовно гри зазначу, що зараз питання краси гри не стоїть зовсім. На першому місці лише результат, тому - вболіваймо», - висловився Микола Васильков.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України розпочне другий цикл відбору до чемпіонату світу-2022 матчем проти Казахстану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-