У шостий день Паралімпіади в Токіо розіграють нагороди у семи видах спорту

У шостий день Паралімпіади в Токіо розіграють нагороди у семи видах спорту

Укрінформ
Чергові комплекти нагород ХVІ літньої Паралімпіади в Токіо (Японія) розіграють у понеділок, 30 серпня.

В 6-й день Ігор-2020 пройдуть змагання у 13-ти видах спорту. Переможці та призери Паралімпіади визначаться в семи видах спорту, у чотирьох з яких на медалі розраховують українські спортсмени, передає Укрінформ.

Одесити Ірина Щетнік, Андрій Дорошенко, Юрій Стоєв, Василь Ковальчук та Віталій Плакущий з Дніпра виступлять у змаганнях з кульової стрільби (пневматична гвинтівка).

Представники настільного тенісу львів'янин Віктор Дідух і харків'янка Марина Литовченко, які вже забезпечили собі як мінімум «срібло», боротимуться за золоті нагороди.

У легкоатлетичних фіналах візьмуть участь рівненчанин Роман Новак (метання списа), Ігор Цвєтов з Миколаєва (100 метрів), дискоболки Зоя Овсій з Херсону та Яна Лєбєдєва з Дніпра, стрибуни у довжину львів'янин Роман Павлик та одесит Олександр Литвиненко.

В дев'яти дисциплінах з плавання змагатимуться, зокрема, полтавчанин Євген Богодайко, Андрій Трусов з Донеччини (обидва - 100 метрів на спині), Олександр Комаров (Донецька область), Анастасія Завалій з Полтавщини, Анна Гонтар з Миколаєва, Вікторія Савцова із Запоріжжя (усі - 50 метрів батерфляєм), Ярослав Семененко з Донеччини (50 метрів брасом), харків'яни Олександр Артюхов та Михайло Сербін, Віктор Смирнов з Донеччини, одеситка Катерина Ткачук, харків'янки Марина Піддубна та харків'янка Яна Бережна, Данило Чуфаров з Донеччини, представник Запоріжжя Кирило Геращенко, Анна Стеценко з Дніпра (усі - 200 метрів комплексом), а також естафета 4х100 метрів вільним стилем.

Читайте також: Українці виграли 43 медалі за п'ять днів Паралімпіади

Нагадаємо, після 5 днів Паралімпіади в активі збірної України 43 нагороди - 10 золотих, 22 срібних та 11 бронзових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-