Програвати 0:3 з хорошим володінням м‘яча - не для мене – Петраков

Програвати 0:3 з хорошим володінням м‘яча - не для мене – Петраков

Фото
Укрінформ
УАФ презентувала новий тренерських штаб збірної.

29-го серпня відбулася офіційна презентація новопризначеного тренера збірної України Олександра Петракова разом з тренерським штабом, повідомляє Укрінформ. Перша прес-конференція тренерів відбулася в приміщенні PMHall за підтримки Parimatch.

До тренерського штабу увійшли Андрій Анненков і Олександр Шовковський. Тренером воротарів стане В‘ячеслав Кернозенко, а В‘ячеслав Руженцев та Іван Баштовий будуть тренерами з фізпідготовки.

За словами головного тренера збірної України він повністю формував заявку гравців на найближчі матчі відбору на чемпіонат світі в Катарі.

Читайте також: Шевченко побажав збірній України перемог з новим тренерським штабом

«Заявку гравців на найближчі матчі відбору сладав і затверджував я. Інформацію про збірну Казахстану мені надіслали ще 10-го серпня. Ми розуміємо ступінь відповідальності. Залишилося 5 матчів - всі фінальні. Звісно, ми готуватимемо фізично футболістів на вест цикл відбору, але якщо не виграємо у Казахстану, то думати стосовно наступних матчів буде важко. Втрачати очки не можна взагалі», - сказав Олександр Петраков.

Безпосередньо на прес-конференції головний тренер заявив, що нехтуватиме володінням м’яча. Молодь отримає шанс лише за умови гарного виступу на молодіжному рівні.

Читайте також: Воротаря «Динамо» Дениса Бойка викликали в збірну

«Для мене у футбол завжди грають на результат, особливо, якщо це стосується національної збірної України. Так, можливо, я прагматик, але програвати 0:3 з хорошим володінням м’яча - не для мене. Ми активно переглядаємо футболістів. З молодих гравців шанс отримають ті, хто пройшов ешелон молодіжних збірних, хто гарно проявляє себе там. Викликати футболістів в збірну на перспективу ми не будемо», - висловився новоспечений тренер національної команди.

«Приставка в.о.(виконуючий обов’язки) мене не цікавить. Є завдання потрапити на ЧС в Катарі, тому фокус лише на цьому. Контракт з УАФ підписаний, а все інше - конфіденційні деталі», - окреслив головні завдання Олександр Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, другий цикл відбору до чемпіонату світу в Катарі Україна розпочне 1-го вересня матчем проти Казахстану на виїзді. Початок матчу - о 17:00 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-