Став відомий календар матчів «Динамо» в Юнацькій лізі УЄФА

Став відомий календар матчів «Динамо» в Юнацькій лізі УЄФА

Укрінформ
Футбольна команда київського «Динамо» U19 знову представлятиме Україну в Юнацькій лізі УЄФА, яка минулого сезоні була скасована через пандемію.

Як повідомляє офіційний сайт «Динамо», новий розіграш розпочнеться у вересні і завершиться 22-25 квітня фінальною стадією з чотирма учасниками, передає Укрінформ. 

У сезоні-2021/2022 в Юнацькій лізі УЄФА зіграють 64 команди. Минулий турнір у серпні 2020 року виграв "Реал".

Спочатку учасники розбиваються на два потоки - Шлях Ліги чемпіонів УЄФА і Шлях чемпіонів країн. Два потоки зливаються в один, коли починаються ігри на вибування, а саме - стикові матчі 8 і 9 лютого.

Як завжди, Шляхом Ліги чемпіонів підуть 32 юнацьких команди, чиї клуби вийшли до групового етапу Ліги чемпіонів. Шляхом чемпіонів країн підуть переможці національних юнацьких чемпіонатів з 32-х найкращих асоціацій рейтингу УЄФА, які не були в Шляху Ліги чемпіонів.

Склад груп Юнацької ліги УЄФА залежав від жеребкування Ліги чемпіонів УЄФА, яке пройшло 26 серпня в Стамбулі. Клуби зіграють з тими ж суперниками, у тій же черговості і в ті ж тижні, що в головному єврокубку.

Переможці восьми груп безпосередньо потраплять до 1/8 фіналу, вісім других місць зіграють у стикових матчах з переможцями Шляху чемпіонів країн, що визначилися після двох раундів, де спочатку стартують 32 команди.

Юнацька команда «Динамо», як і основна, зустрінеться з німецькою «Баварією», іспанською «Барселоною» та португальською «Бенфікою».

Читайте також: «Динамо» стартує в ЛЧ домашньою грою проти «Бенфіки», «Шахтар» їде в гості до «Шерифа»

Матчі Юнацької ліги УЄФА проходитимуть у ті ж дні, що й у основних команд у Лізі чемпіонів. 

1 тур. 14 вересня. «Динамо» - «Бенфіка»

2 тур. 29 вересня. «Баварія» - «Динамо»

3 тур. 20 жовтня. «Барселона» - «Динамо»

4 тур. 2 листопада. «Динамо» - «Барселона»

5 тур. 23 листопада. «Динамо» - «Баварія»

6 тур. 8 грудня. «Бенфіка» - «Динамо».

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-