Борчиня Коляденко віддасть тренеру квартиру, яку отримала у нагороду від держави

Борчиня Коляденко віддасть тренеру квартиру, яку отримала у нагороду від держави

Укрінформ
Бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо з вільної боротьби Ірина Коляденко вирішила віддати свою квартиру в Ірпені, яку вона отримала як подарунок від держави за олімпійську нагороду, своєму тренеру Володимиру Яременку, хоча спортсменка не має власного житла.

Про це Коляденко повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"За всіма моїми перемогами, стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю на протязі восьми років, який мене не тільки тренує, а й завжди був поряд протягом всього часу. Так, було не легко. Ну щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію на які жертви він йшов заради цієї перемоги... хочу сказати своєму тренеру дякую! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили", - написала Коляденко.

Читайте також: Борчиня Ірина Коляденко: Моя мета незмінна - олімпійське «золото»

Спортсменка розповіла, що вчора голова Київської ОДА Василь Володін вручив їй ключі від однокімнатної квартири площею 41 к м у місті Ірпінь - за олімпійську нагороду. "Я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло - це насправді була моя мрія, не менш бажана ніж олімпійська медаль", - зізналася Коляденко. За словами Ірини, вона могла вже одразу розпочати ремонт у своїй квартирі, проте вірішила подарувати її своєму тренеру.

Водночас спортсменка запевнила, що продовжує "мріяти та працювати над втіленням своїх мрій".

Читайте також: Беленюка нагородили пістолетом і присвоїли звання «старший лейтенант»

Як повідомляв Укрінформ, українка Ірина Коляденко стала другою представницею жіночої боротьби (вага до 62 кг), яка здобула бронзову нагороду до скарбнички нашої збірної на Олімпійських іграх у Токіо.

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін 24 серпня вручив Коляденко ключі від квартири в Ірпені.

Фото: Фейсбук Ірини Коляденко

26 серпня партія “Слуга народу” організовує в Ірпені зустріч з Іриною Коляденко за участю народних депутатів від фракції “СН” у Верховній Раді Жана Беленюка, Андрія Клочка, Олександра Санченка, а також представників Ірпінської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-