У селищі Дніпровське відкрили оновлений сучасний стадіон

У селищі Дніпровське відкрили оновлений сучасний стадіон

Укрінформ
У селищі Дніпровське Кам'янського району на Дніпропетровщині відбулося відкриття оновленого стадіону. 

Як повідомляє пресслужба УАФ, збудовано сучасну спортивна арену з великим футбольним полем, біговими доріжками, воркаут-зоною та ігровим майданчиком, передає Укрінформ. 

«Ще на один сучасний спортивний об’єкт в області стало більше. У селищі Дніпровське оновили стадіон. Це визначна подія для мешканців громади. Нові можливості для занять спортом», - сказав на церемонії відкриття перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Стадіон спорткомплексу «Дніпровець» - частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Цьогоріч президент презентував загальнодержавну програму «Здорова Україна». Її мета - мотивувати людей займатися спортом. Для цього потрібна сучасна інфраструктура. Новий стадіон у Дніпровському - результат об'єднання державної і регіональної політики», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Читайте також: Відбулося жеребкування 3 попереднього етапу Кубка України з футболу

Перший матч на новому газоні зіграли місцеві спортсмени та збірна Дніпропетровської облдержадміністрації й Української асоціації футболу. Після матчу перший віцепрезидент УАФ Анатолій Демяненко вручив місцевим спортсменам комплекти футбольних м’ячів. Також гравці отримали пам’ятний кубок та подарунки.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-